Waarom een keurmerk?

Jullie gaan binnenkort trouwen en zijn op zoek naar leveranciers die samen met jullie de dag van jullie dromen kunnen realiseren. De locatie, de ringen, de bloemen, alle onderdelen van jullie bruiloft worden door diverse trouwbrancheleveranciers gerealiseerd. Uiteraard zijn jullie op zoek naar betrouwbare en professionele partijen, die jullie droomdag kunnen waarmaken. Keurmerk Trouwspecialist helpt jullie bij het kiezen naar de juiste leveranciers en geeft jullie de zekerheid dat de betreffende leverancier professioneel, legitiem en ervaren is. Daarnaast mogen jullie erop rekenen dat de leverancier op hoog niveau opereert en voldoet aan gestelde criteria.

Leveranciers die Keurmerk Trouwspecialist mogen dragen voldoen aan bepaalde kwaliteitscriteria. De leveranciers melden hun onderneming aan en worden onder andere door een onafhankelijk bureau aan de hand van deze criteria beoordeeld. Wanneer de leverancier naar inzicht van Keurmerk Trouwspecialist op een vooraf bepaald niveau voldoet aan de criteria, dan zal deze onderneming Keurmerk Trouwspecialist mogen dragen.

Kiezen voor een Trouwspecialist is kiezen voor betrouwbaarheid. 

De drie zekerheden

Heldere afspraken

Ondernemingen die Keurmerk Trouwspecialist dragen worden getoetst op de manier van documentatie en de communicatie hiervan. Zo wordt onder andere geacht en gecontroleerd dat Algemene Voorwaarden, privacyverklaring, offertes en facturen voldoen aan het wettelijk kader en op een juiste manier en het juiste moment worden gecommuniceerd.

Goede organisatie van de bruiloft

Ondernemingen die Keurmerk Trouwspecialist dragen beschikken over voldoende ervaring uitgedrukt in maanden óf aantal bruiloften. Daarnaast wordt onder andere gekeken hoe ondernemingen omgaan met onvoorziene omstandigheden. Dit zorgt voor een juiste basis van professionaliteit en een garantie dat de betreffende onderneming zijn/haar deel van de bruiloft op een juiste manier organiseert. 

Klanttevredenheidsonderzoek

De tevredenheid van de bruidsparen staat natuurlijk voorop. Dit is de reden dat er wordt gekeken naar onder andere reviews van ondernemingen. Daarnaast vraagt de leverancier na elke bruiloft feedback aan de opdrachtgever. Iedere keurmerkhouder dient minimaal één keer per jaar de resultaten van dit klanttevredenheidsonderzoek te analyseren en waar nodig de dienstverlening aan te passen.