Wat is Keurmerk Trouwspecialist?

Keurmerk Trouwspecialist helpt bruidsparen bij het kiezen van de juiste leveranciers en geeft hen de zekerheid dat de betreffende leverancier professioneel, legitiem en ervaren is. Daarnaast mogen bruidsparen erop rekenen dat de leverancier op hoog niveau opereert en voldoet aan de gestelde criteria.

Leveranciers die Keurmerk Trouwspecialist mogen dragen voldoen aan de door ons gestelde kwaliteitscriteria. De leveranciers melden hun onderneming aan en worden door onder andere een onafhankelijk bureau aan de hand van deze criteria beoordeeld. Wanneer de leverancier aan de criteria voldoet, dan zal deze onderneming het Keurmerk Trouwspecialist mogen dragen.

Bij leveranciers met Keurmerk Trouwspecialist kan er worden gerekend op drie zekerheden. 

 

marionmeyerphotography 09016

De drie zekerheden

Heldere afspraken

Ondernemingen die Keurmerk Trouwspecialist dragen worden getoetst op de manier van documentatie en de communicatie hiervan. Zo wordt onder andere geacht en gecontroleerd dat Algemene Voorwaarden, privacyverklaring, offertes en facturen voldoen aan het wettelijk kader en op een juiste manier en het juiste moment worden gecommuniceerd.

 

Goede organisatie van de bruiloft

Ondernemingen die Keurmerk Trouwspecialist dragen beschikken over voldoende ervaring uitgedrukt in maanden óf aantal bruiloften. Daarnaast wordt onder andere gekeken hoe ondernemingen omgaan met onvoorziene omstandigheden. Dit zorgt voor een juiste basis van professionaliteit en een garantie dat de betreffende onderneming zijn/haar deel van de bruiloft op een juiste manier organiseert. 

Klanttevredenheidsonderzoek

De tevredenheid van de bruidsparen staat natuurlijk voorop. Dit is de reden dat er wordt gekeken naar onder andere reviews van ondernemingen. Daarnaast vraagt de leverancier na elke bruiloft feedback aan de opdrachtgever. Iedere keurmerkhouder dient minimaal één keer per jaar de resultaten van dit klanttevredenheidsonderzoek te analyseren en waar nodig de dienstverlening aan te passen.

Photocredits: Marion Meyer Photography